UW ERKEND INSTALLATEUR

voor verwarming, sanitair en energiesystemen

Voor het plaatsen van gespecialiseerde installaties voor verwarming en sanitair moet u bij B&C Technics zijn. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onze vakmannen combineren jarenlange ervaring met een persoonlijke aanpak. En dat voelt u vanaf het eerste gesprek. Starten doen we met gedegen advies, zodat u kunt kiezen tussen klassieke installaties of milieuvriendelijke alternatieven, passend binnen uw budget.

Door bijscholing blijven onze medewerkers op de hoogte van de modernste technieken op vlak van duurzame energiesystemen en reglementeringen.

Verwarmingsspecialist

Als verwarmingsspecialist bieden we totaaloplossingen op maat voor uw CV-installatie. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en uw energiebehoeftes. Wij werken vooral met energie-efficiënte verwarmingssystemen van Viessmann en Vaillant, radiatoren van Radson & uni.8 en convectoren van Jaga. Ook vloerverwarmingssystemen van Begetube zijn vaak toegepaste producten.

Energiezuinig verwarmen is een constant aandachtspunt bij B&C Technics.

Een greep uit ons aanbod:

 • Condensatieketels op gas en stookolie

 • Vloerverwarming

 • Regeltechnieken

 • Warmwaterboilers
 • Brandstofcellen en warmtekrachtkoppeling (WKK)
 • Compactsystemen voor lage-energie- en passiefwoningen
 • Hernieuwbare energie: zonneboilers, warmtepompen, zonnepanelen

Sanitaire installaties

Mooie en functionele badkamers, wij installeren ze voor u. We zorgen voor professionele begeleiding bij uw keuze. U kunt steeds een kijkje gaan nemen in de toonzalen van onze leveranciers.

Ook voor volledige renovaties van badkamers bent u bij ons aan het juiste adres.

We werken enkel met de beste merken op vlak van:

 • Douches

 • Volledig sanitair
 • Spa-voorzieningen zoals stoomdouches

Airco en ventilatie

 • Door het luchtdicht bouwen is het ook noodzaak om goed te ventileren. Een goed gedimensioneerd ventilatiesysteem zal niet alleen vochtproblemen voorkomen, maar ook zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat in de woning. Als erkend ventilatie bedrijf kunnen we onze klanten steeds een oplossing op maat aanbieden. Wij werken met systemen C(+) van Renson en systemen D van Begetube.
 • Naast ventilatie is ook oververhitting een problematiek in vele woningen, met onze airco’s is het mogelijk om zelfs op de meest hete zomerdagen een aangenaam binnenklimaat te realiseren in uw woning.

Brandveiligheid

B&C Technics heeft in de loop der jaren een sterke know-how opgebouwd met het aanleggen en plaatsen van brandleidingen (Geberit Mapress) en brandhaspels (Somati). Dit alles gebeurt conform het aangeleverde brandweerverslag.

Dakdichtingswerken

Ook voor dakdichtingswerken kunt u bij ons terecht. We gebruiken roofing (bitumen) & rhepanol FK (kunststof) voor platte daken, en zink (VM zink) en koper voor hellende daken.

De voordelen van rhepanol: brandveilig, waterdicht, UV-bestendig en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Voor residentiële en industriële toepassingen hebben we ons ook gespecialiseerd in het plaatsen van het Geberit Pluvia systeem voor hemelwater afvoer. Dit systeem heeft een grote flexibiliteit, hoge afvoercapaciteit en zorgt voor maximaal gebruik van de ruimte omdat deze afvoeren niet in helling geplaatst worden. Het systeem werkt daarnaast ook nog zelfreinigend.

Geberit Pluvia